Premiärbad

Nyss hemkommen från premiärdoppet. Det var inte den underbara upplevelse som jag hade förväntat mig kan jag säga. Låg hemma i soffan och svettades och kom på den geniala idén att skicka iväg ett sms till martin.
"ska vi bada?" dumt nog svarade han "JAA!!".
Det var så jävla kallt så till och med en isbjörn simmade förbi och frös. Han sa "jag sticker till svalbard, det är det iallafall varmt". Det borde undefär beskriva värmen i vattnet.
Men vi lyckades ju ta oss i vattnet och doppa hela kroppen så lite stolta borde vi få vara över vår prestation.:)


Finväder på beställning

heej!
Tänk att jag hade räknat med snöstorm idag eftersom jag är ledig och har massa roliga planer, men solen skiner minnsan! Nu när jag har skrivit det så lär det väl dra ihop sig sen och börja regna eller något..aja det må ju vara hänt då!
Idag vankas det kubbspelning och alkoholintagande. Sen ska vi på multi challenge och röja. Svinigt roligt kommer det bli. Tror vi är ungefär 20 personer som ska dit.
Mitt lag består av min förträffliga mor, min niggah daddy, lillebror och mumsiga M.
Om M nu tar sig upp ur sängen vill säga..vissa var inte så nyktra igår och kanske spydde som aldrig förr när han kom hem. Ska gå in och ge han en grogg nu och se om han piggnar till, kommer antagligen få ett slag men det är det värt :)
Nu ska jag äta frukost och ladda, samt prata taktik med chriss.
Puss o hej!


My gosh..

Haha det snöar ute! För 2 veckor sen var det 20 grader och sol=sommar med andra ord. Och nu i mitten på maj så snöar det och det är typ 2 grader ute..tjiiho! Elin lär väl vara lycklig kan jag tänka mig..men hon är ju som hon är:)
Jaja, sommaren kommer väl när den är redo.
Nu ska jag se på gossip girl och sen städa lite, fick lite klagomål igår för att det inte är jätte städat hemma hos mig. Vill dock poängtera att det inte är jätte stökigt..men vissa är ju pedanta..hm M!!

Tar dom vem som helst ?

Jag känner ett stort behov att dissa lite tv program.
Jag är ett big fan av matlagnings program, typ Jamie Oliver, han älskar jag. Men hur fan har Leila, Monika och Niklas fått sina jobb? Med fejkade leenden, röster som låter som sånna där förinspelade telefon menyer och dom verkar inte ha någon erfarenhet av matlagning överhuvudtaget. Det låter som dom läser direkt från ett papper när dom står där och pratar, skit tråkigt att lyssna på. Deras tillvägagångssätt när dom lagar mat är ibland skrämmande, dom krånglar till allt och ser helt enkelt helt okunniga ut. Det måste väl finnas någon riktig kock som vill ställa upp och vara med i tv?
Tacka vet jag Jamie, han är söt, vet vad han gör och han får det att se lätt ut.
Synd att han är gift...
                           

 
Ett annat program som jag måste ge fet dissen är Extreme home makover. Vilka idioter! Okej visst dom är snälla och hjälper familjer som har det svårt men måste dom låtsas som att dom är bästa kompisar med familjerna? I varje avsnitt säger dom samma sak :
"Jag känner verkligen ett speciellt band till den här familjen, dom är underbara och jag älskar dom".
Som om dom känner familjerna i fråga? Hm skulle inte tro det, och varje vecka har dom en ny favorit familj.
Ty är fan den jobbigaste och blödigaste människan jag någonsin sett på tv. Han måste ha damp?! Han skriker och springer runt som ja..jag vet inte vad. Och han sitter och grinar hela tiden.
Och varför måste dom bygga världens lyxhus? Är det inte bättre att bygga hus med normal standard som en vanlig svensson har, på så sätt skulle dom ha råd att hjälpa fler familjer. Och familjerna som får dessa lyxhus kommer ju inte ha råd att sköta om huset och tomten, okej dom får allt betalt i ett år tror jag, men sen då? Vem ska hjälpa dom då?