Me like.

Nu har jag vart hemma i 4 dagar och är redan jätte less. Jag måste ha något att göra på dagarna annars känner jag mig ovettig.
Som tur var ringde Gamla Teatern idag och frågade om jag kunde servera på någon stor middag ikväll och såklart tackade jag ja. Är lite nervös eftersom jag aldrig har serverat där förut men det löser sig nog. Självförtroendet brukar höjas ett snäpp när man klarar av något som man har vart nervös över. Toppen!

Imorgon blir det kalas med Elin och Malin. Och på lördag ska jag laga mat med pappa. Jag har knappt träffat honom på hela sommaren så det blir roligt.

Känns underbart att allting håller på att ordna upp sig. Allt som fattar nu är ett jobb och sen kan vi flytta in i lägenheten och börja om från början.
Du är den jag vill ha.

Nu ska jag steka bacon och potatis. Muuums! Har levt på restaurang mat hela sommaren så det är så himla gott med hemlagad mat nu. 17.30 ska jag börja jobba och har ingen aning om hur länge jag blir kvar där.

Om jag blir arbetslös

3 dagar kvar på älsklings jobbet. Vad ska jag göra sen ? Någon som vet om något jobb?
Om jag ju blir arbetslös kommer jag nog fördriva dagarna med att sitta på mitt gamla jobb och underhålla kockarna:)

Kom till mig



saknar

Dig
Lena
Binke
Mario-cart
Sune
Roliga bilder
Dina syskon
Se dig äta mat
Stockholm
Ditt tjat om att köpa dyra saker
Framtiden med dig
Se på film och somna
Bada skumbad

Jag sover med tv:n på för då känns det som att du är kvar hos mig.


hej svej

Usch idag var jag skit trött på jobbet, vet ej varför, sov ju hela natten?:S skumt!
Nu ska jag snart iväg och bada ,kommer bli kallt som fan! Kommer få panik också när det är mörkt, jag som är rädd när jag badar på dagen? Jag är rädd för alla firrar och storsjöodjuret :/

Nu har jag 4 dagar kvar på jobbet..känns trist som fan för jag älskar stället och alla som jobbar där. Men men, dom behöver bara en i serveringen resten av året så det är inget att göra åt det..så på måndag blir man arbetslös, jag kommer klättra på väggarna! Måste ha något att göra..det första jag ska göra på måndag är att ragga nytt jobb! Helst på något café eller en restaurang. Vill dock helst inte jobba kvällar så det kan bli svårt :/

Jag trodde inte att det skulle göra så här ont så här länge, jag lider.
Jag vill inget hellre än att vara med dig. <3


Nya tv:n

Köpte en ny tv igår. En 32 tums HD tv. 8000 kr. Har sammanlagt gjort av med över 10 000 kr den här helgen.
Borde man han dåligt samvete? 

Fick sluta tidigt på jobbet idag, redan 18.00. Började iof 9.30 men det var en lung och skön dag idag så jag är nöjd.
Är dock på värdelöst humör nu...nu blir det nog sängen med lite tv-tittande, läsning och musik med några tårar.

Ikea,däckbyte och kräftor (+skadad fot)

Sundsvall i lördags var super duper. Handlade massa saker på Ikea, bl.a en byrå. Sen blev det massa småsaker också. Vi var även in en sväng på Ginatricot, köpte en tröja och ett halsband samt ett nytt klockarmband på Ur&penn. De två sistnämnda sakerna kan jag dock inte hitta? Dom är spårlöst borta. Hoppas dom dyker upp inom en snar framtid för jag behöver dom.

Fick lite problem med bilen också, fick byta däck två gånger. Men vi tog oss ju hem i tid iallafall!
Stack iväg på kräftskiva direkt när jag kom hem. Trevligt! Sedan blev det marité. Sist jag var på marté så gjorde jag ju illa foten så den blev knall blå och gjorde super ont i flera veckor. Gissa vad som hände denna gång ? Jo jag fick världens jävla jack i foten så det blödde som satan. Vet dock inte hur det gick till? Blev iallafall omplåstrad innan det blev hemgång. Det tackar vi för!

Var hyffsat trött och bakis igår så jag sov till klockan 20.00, sen klev jag upp och duschade och åt lite mat. Sen kom en kompis hit och hjälpte mig att bygga ihop byrån, blev lite fel ibland men vi fick till det till slut! Jätte fin är den.
Idag ska jag klippa håret och sen förhoppningsvis köpa en HD tv.


...

Jag älskar dig så mycket att jag hatar dig.

Mini semester

Nu har jag 4 dagar ledigt framför mig. Har lite hyss på gång, det kommer nog blir en bra helg.
Idag ska jag ta det lungt, kanske ta en fika på stan med olle. Sen ikväll ska jag umgås med emelie och hitta på bus! Imorgon blir det sundsvall. Gött!

Jobbiga tider går mot ljusare tider

Kan du hjälpa mig upp att ta mig upp?

Rosa panter?

image46image47

Vackert va? Fick min nya telefon igår som passar utmärk ihop med min iPod! Nu behövs bara den där omtalade digital kameran..men den får vänta. Nästa prioritet är IKEA!

Tomorrow

Imorgon försvinner du. Kanske för alltid.

Hur kan du?


Jag är äcklad.

Du är en alkholist och jag avskyr sånna...

Jävla skit

Jacka+telefon är stulen. Missnöjd.
Har beställt en ny telefon nu. Tog en billig för jag är snål.



Vad bra att du har det bra. Det har inte jag. That´s life.

Hej.