Mumsfillebabba!

image79

Grön sparris är huuur gott som helst. Me love!

14.07

Nu har jag precis skickat iväg min arbetsansökan, tänker dock inte säga vart jag sökte jobb än. Det tänker jag bara säga om jag får jobbet..haha

Var upp till statoil med mamma förut för att skicka iväg några modem tillbaka till bredbandsbolaget, fick ett par stycken av dom, vet inte varför för det var då inget fel på det första jag hade. Men dom där amatörerna vet fan inte vad dom håller på med..är så sjukt less på dom!
Iallafall, på vägen hem från statoil så gick vi förbi tages och blev såklart fikasugna, så vi smet in och tog en liten snabbisfika. Alltid trevligt att umgås med min störda mamma..haha ingen är så rolig som hon tror jag!

Nu blir det lunch, magen kurrikurrar!
Sen blir det en sväng in till stan för att möta upp anja när hon slutar jobba.

kramikram


Kinder överraskning

Den här snyggingen fick jag i mitt kinderägg som jag fick på nyårsafton av mammas pojkvän.
Han ringde mig på nyårsaftons morgonen tidigt som satan och sa att jag var tvungen att skynda mig ner till dom för han hade värsta överraskningen till mig.

"du kommer bli så glad så du kanske till och med gråter" sa han.
Jag trodde det var något stort, typ en ny micro eller något..haha
Jag kommer ner och sätter mig vid köksbordet, chriss(mammas pöjk), kommer in i köket med händer bakom ryggen, jag ska alltså knacka hand..haha och såklart ska han dryga sig och byta hand hela tiden så jag alltid gissar fel, efter många gissningar får jag äntligen överraskningen..kinderägg. Haha nog för att jag älskar kinderägg men:)

image78

Tisdag

Godmorgon!
Idag tänkte jag chockerade ytterligare, har vart vaken i ca 45 min nu! Fast det är allt tack vare Anja som sov här och hon skulle upp och jobba så då vaknade jag när hon gick upp, praktiskt!
Idag har jag lite småsaker att fixa med, dock inte lika mycket som igår.

Nu ska jag äta frukost och sen ska jag skicka iväg en jobbansökan. Sedan kanske det blir en promenix om vädret tillåter. (Jo det finns dåliga väder och inga dåliga kläder.)

Pusss

22.10

Idag lyckades jag faktiskt ta tag i lite saker som jag har gruvat mig för länge. Känns rikigt riktigt bra!

Hookade upp med Anja när hon hade slutat jobba och sedan gick vi och solade, skönt som satan men det brändes som fan på stjärten och vaderna..haha trodde typ jag skulle börja brinna eller nåt!
Sen gick vi hem till mig och lagade mat, det blev kycklingfile med potatisgratäng,rödvinssås och fetaostsallad. Suuper gott!

Nu har vi en liten tjej kväll med naturgodis,apelsinjuice,ansiktsmask osv osv, riktigt mys!
Imorgon ska vi iväg på spinning, jag ska ta en provvecka på träningshuset för att se om det är något för mig, är riktigt sugen på att börja träna..men tyvärr så kostar det ju! Så det får väl vänta tills jag får ett jobb och så..men en gratis provvecka är ju aldrig fel!

11.52

Nu har jag gått min promenad, jag gick till och med riktigt snabbt, känner att jag borde förbättra konditionen en aning.( blir mega andfådd av att gå upp för trapporna till lägenheten) och det är pinsamt.
Nu har jag även vart så skillad så jag lyckades göra om min blogg lite, så det blev lite mer personlig än innan.
Hade dock aldrig klarat det om jag inte hade tjuvkikat i kenzaz blogg, hon förklarar riktigt bra där hur man ska göra. Det tackar vi för!
 
Nu ska jag göra lunch och ta en dusch, sen blir det väl en jobbig sväng in på stan.
Idag blir det nog fullkornspasta och så gör jag någon sås med krossade tomater,paprika,bacon mm. Blir nog magen glad! :)

Måndag

Tadaaa! Klockan är nu 09.41 och jag är uppe! Är sjukt trött men det är jag visserligen alltid när jag vaknar, spelar ingen roll hur länge jag har sovit. Och det är något jag inte förstår mig på, man borde väl vara utvilad efter en hel natts ostörd sömn?

Så vad händer idag? Ja säg det, mycket och ignenting, har lite småsaker att fixa, typ söka jobb, kolla upp olika bidrag osv, måste även till arbetsförmedlingen och typ "redovisa" vilka jobb jag har sökt de senaste 2 veckorna. Jobbiga regler dom har kommit på nu.

Det ser iallafall ut att bli ganska fint väder idag så det blir nog en promenad efter frukost.

kram kram

kommentaren

"Strypsexblirslagenochdäckadmentyckeromdethorunge."

haha vilken kommentar:)


Therese nykter på krogen=sant?

Jaaa nästan iallafall..var ut en sväng i fredags efter jobbet, drack ytterst lite, hade otroligt nog jävligt roligt!
Det var riktigt mycket folk.
Efter att ha spenderat sammalagt ca 45 min i krogkö+ garderobskö så fick vi det fasansfulla medelandet att garderoben var full! "Ni får helt enkelt bära på era jackar och väskor ikväll" hell no sa jag! Jag och viktor stog kvar vid garderoben och väntade på att någon skulle lefta the building, och som tur var tog det inte mer än ca 5 min innan en kille och hans brutta drog därifrån, gött!
Blev en riktigt lyckad kväll faktiskt, och david var så snäll och bjöd på inträde, tack david!

MMM yummi!

itts de trus and nåtting batt de trus!

Nu har jag vart och handlat för mina sista riksdaler, eller ja, jag har typ 90 kr kvar som jag måste kompleterings handla för på äckel konsum.
Konsum på frösön måste vara den sämsta affären i hela östersund faktiskt, hälften av allt i affären är alltid slut, för att ta ett exempel: på fredagar och lördagar är alltid coca-colan slut, hur går det till? dom måste väl fatta att dom måste ta hem mer läsk till helgen?!
Frysdisken är alltid bara halv full den också, pommefriten brukar vara slut, samt pita bröd mm.
Jag skulle gärna sluta handla där men eftersom konsum ligger en minut från där jag bor så måste jag ju såklart handla där. Ve och fasa!

När jag bloggade förut idag kom jag på något som jag skulle skriva om, dock minns jag inte vad det var, hatar sånt! Men förhoppningsvis kommer det tillbaka till mig..:)


Söndag

Är det bara jag som tycker att söndagar är deprimerande ? Det känns som att det inte finns något att göra på söndagar, men egentligen så är det ju ingen skillnad förutom att stan är stängt och där är man ju inte varje dag annars heller.
Idag har det dock vart ganska skönt, klev upp vid halv 12 och satt vid datorn en stund, sen tog jag alla gamla cider/sprit/öl flaskor och gick ner till konsum och slängde dom. äntligen!

Mötte mor och chriss nere vid konsum och sedan gick vi lite spontant till Tages och fikade, myspys!
Om en stund ska jag åka och handla upp ett förråd av mat för mina sista slantar, måste ju kunna göra lunch när jag är hemma hela dagarna!

Kom precis på att jag sov nästan hela 18 timmar inatt, somnade vid sex tiden igår kväll då jag kom hem från jobbet, klev upp en sväng vid halv 10 och åt middag och sen somnade jag igen, sov till halv 12 idag, gosh! Hur kan man sova så mycket som jag? Jag tror jag är en sovoholic.
Det måste jag ändra på, från och med imorgon ska jag kliva upp senast halv 10 varje dag, tror ni jag kommer klara av det? själv är jag lite tveksam men jag måste träna upp min självdiciplin innan jag ballar ur totalt. haha
Och för att bevisa att jag har klivit upp i tid ska jag skriva ett inlägg senaste 9,45. ok?

image73

14.10

Mitt vatten är förresten tillbaka, tack å lov! Har aldrig saknat det som mycket faktiskt, råkade ju såklart kladdarna ner händerna när jag lagade mat och så kunde jag ju inte tvätta mig, sjukt jobbigt läge..haha
Ja dom är rena nu, fast dom luktar fortfarande bacon? Men det är mumsigt så det gör inget, kanske borde göra en bacon tvål?

Gossip Girl

Har nu suttit och tittat på de 2 första avsnitten av Gossip girl. Det verkar faktiskt vara en bra serie än så länge. Blir nog några avsnitt till ikväll när man kommer hem från jobbet..om det inte blir en sväng på krogen förstås..men i så fall blir det nyktert eftersom det är jobb som gäller imorgon också, och alla vet ju att therese+baksmälla+jobb inte är en bra kombination.

Nu ska jag sminka mig och fixa håret så man ser ut som folk. Sen blir det kanske en sväng på stan innan jobbet, måste införskaffa mig en kalender så jag kan hålla koll på saker och ting.

Vi ses i krokarna :)

vad är detta?

Det här kan inte vara sant?
Jag var nere hos mamma för en stund sen och åt frukost och så..sen bestämde jag mig för att gå hem, hade lite saker att göra och så, när jag gått upp för alla 3 trappar upp till mig så känner jag törsten smyga sig på mig, jag går in i köket, tar fram ett glas och sätter på kranen, men vart är vattnet?! Helt seriöst, det finns inget vatten hemma hos mig idag! Så nu måste jag antagligen gå ner till hyresvärden( ve och fasa!) och fråga vad som står på, eller så går jag ner på konsum och köper vatten på flaska...det sista alternativet lät ju faktiskt bäst, eller hur?

image72

22.35

image69image70image71

kan det bli bättre ?
Det enda som fattas är någon att kramas med när jag börjar lipa till vartenda jävla avsnitt. haha:)

klockan 19.30

Nu sitter gardinerna på plats, jag har mitt bredband OCH dom ringde från sushi restaurangen Samuraj och frågade om jag ville jobba fre-sön. Självklart svarade jag ja! Äntligen liite pengar på ingång. Vilket flyt jag har haft idag, allt som jag har väntat på kom på en och samma dag, bästa dagen på länge! Nu kanske man kan sova lungt inatt. Eller? Det kan ju hända att man stannar uppe framför datorn och One tree hill, har ju faktiskt 5 avsnitt att se ikväll! Ikväll ska det faktiskt bli riktigt skönt att vara ensam för en gångs skull, det enda sällskapet jag behöver just nu är OTH. Och kanske en kopp kaffe med tillbehör :)                

image68

Världens sämsta bild men man ser ju på ett ungefär hur det ser ut i vardagsrummet nu. Ser lite mer hemtrevligt ut än innan.

Fish like



Hmm..bara för att jag tänkte vara grymt duktig och gå iväg med allt tom glas som står i hallen så ska det såklart vräka ner snö ute! Grrr..

Visst finns det typ inget värre än kablar? dom är ju så fruktansvärt fula och dom samlar damm och man snubblar på dom konstant..jag ska rulla ihop alla kablar och binda ihop dom till små bollar nu. Då kanske det ser lite fräschare ut under skrivbordet.

Ikväll ska jag få gardiner uppsatta i vardagsrummet!! Längtar! Det känns fan inte ens som ett hem här än, inga mattor och inga gardiner..usch vad trist det ser ut nu..men snart blir det ändring på det!:) Like a lot!

Klockan 13.10

image65
Haha ungefär såhär glad och nöjd är jag idag. Vajjert eller hur?:)

Men fy..jag måste sminka mig ser jag..blev ju nästan rädd för mig själv nu.

Det kan inte vara sant?!

Jag sitter här, vid min dator, och bloggar. Är det möjligt ? Har jag äntligen fått mitt efterlängtade bredband?
JA det ÄR sant! Det är en obeskrivlig känsla att äntligen ha kontakt med omvärlden hemifrån.
Tack Lena från ElTel som tyckte synd om mig och kom tidigt imorse för att styra upp det här. Du är en pärla måste jag säga!

En annan sak som skänkte mig obeskrivlig glädje är att one tree hill kommer med 2 säsonger till!! Jag som var så deprimerad förut för jag trodde att säsong 4 var den sista. Har nu laddat ner alla 4 avsnitt från säsong 5 och ska sätta mig ner och kika sen efter jag har städat och gjort lite nytta.
Det märks att jag är arbetslös och inte har något liv va? Eftersom jag blir så här glad över sånna små saker..men jag ska ha ett jobb SNART. Annars sitter jag i skiten, fast det gör jag redan i och för sig..aja det löser sig alltid.

Har även ett stort problem, min taklampa i vardagsrummet vill inte lysa, finns ingen ström helt plötsligt, och NEJ det är ingen propp som har gått, det betyder alltså att jag måste gå ner och prata med min hyresvärd, inget jag längtar efter då hon inte är så jätte glad på mig för att mina grannar har klagat över att jag har för mycket fester och för sånt oväsen. Dilemma! Hur löser jag detta problem? (jag har såklart slutat föra oväsen, men hon är nog lite arg ändå, eller vad tror ni?) törs jag gå ner till henne? Att våga eller icke våga..det är frågan.



vad är dagsljus?

Det här har fan vart den slappaste veckan någonsin! Jag och 3 kompisar låg inne i soffan och kollade på film hela förra veckan. Vi beställde hem mat och åt konstant. Var riktigt skönt faktiskt men ack så lat man känner sig nu i efterhand. Jag och martin har dock inte gett upp än, vi ligger fortfarande inne framför tv:n och äter. Men jag var iallafall duktig och gick en sväng på stan med anja idag, första dagsljuset jag har sett på en vecka nu.
Vi har vänt på dygnet totalt, läggdags är ungefär 6-7 på morgonen och uppstigning sker oftast vid 16 tiden.
Imorgon ska jag dock ringa ett samtal som förhoppningsvis ger mig ett jobb så man får npgon ordning på livet igen.

I lördags skulle vi ha "avskedsmiddag" för robin som skulle åka till norge och jobba, slutade med att 3 grannar kom hit och klagade och var surast i hela världen för att vi förde sånt liv. Jag däremot kommer inte ihåg så mycket, minns inte ens vilka som var här. Men det var nog roligt.
Vi som inte skulle dricka på hela januari, det sket sig ju uppenbarligen direkt. Men nu ska det fan bli lungt tills jag fyller år om exakt en månad.

Nu ska jag tillbaka till soffan, den kallar på mig!

Pussss!!