skrattet

Alltså..kom att tänka på en störd sak som hände härom veckan.
Jag och kim stog på balkongen och så råkade han göra en sak (får tyvärr inte säga vad) men det var sjukt rolig så jag började as garva och mitt i skrattat så bara böjde jag mig över räcket och spydde. Jag skrattade så jag spydde. Hur konstigt gjort är inte det?


hahahah!

280109

Vilken lycka! Efter två-tre månader i dödsriket så lever min dator igen! Jag trodde inte att vi skulle lyckas..det var inte lätt!
Men experten Kim Bäck klarade det:) tack älskling!
Skönt att ha en egen dator när han sitter och spelar sina tuffa spel på sin dator.

Snart är det helg..händer inte roligt denna helg för jag ska jobba. Men nästa helg fyller jag år så då blir det bowling och middag mm..tårtkalas också:)
Men sjävla festen blir fredag den 13:e (hjälp!). Vi är tre stycken som fyller år nästan samtidigt så det blir trippelkalas här hos mig. Ruuligt!

Skulle ju vara roligt att lägga upp lite bilder å så men tyvärr så var det någon schysst människa som tyckte att min kamera tillhörde honom/henne på nyårsafton så nu är man utan kamera igen. Och eftersom jag inte hade någon dator kunde jag inte spara bilderna någonstans så alla roliga bilder är borta. Ibland blir man så less på folk..köp egna grejer för fan!

250109

Åh vad skönt att äntligen vara frisk! Har legat med vinterkräksjukan sen i onsdags..fy vad hemskt det var!
Känner mig fortfarande riktigt äcklig och ofräsch..har haft städmani idag och dammtorkat och dummsugit överallt..
illa nog verkar det som att kim är på väg att bli sjuk nu. Får väl städa igen när han blir frisk då!
Ska bli skönt att få jobba imorgon..är rastlös nu. Måste ner i tvättstugan och kolla om det finns någon tid ikväll, vill tvätta!:)
Brukar inte ni få sån där tvättlust ibland då man vill tvätta alla handdukar och sängkläder,badrumsmatta osv? Det är ju så skönt när allt är rent.

Hmm..kanske är dags för lite lunch först? Känner att jag behöver äta upp mig nu efter dom här dagarna då man inte fått i sig något alls utom saft;)

Hejfej!

Long time no see!

Längesen man skrev här..mycket som har hänt under all denna tid. Ska berätta mer sen när sara har gjort om min blogg så den blir fin.

Kul förresten att man inte har något vatten och har ingen aning om när det kommer tillbaka?! plus att det knappt gåt att ringa med mobilen för det är något fel på nätet. Jag kan inte ens gå på toa för det går inte spola! Kan inte laga mat eller duscha..jävla skit dag.