Sex and the City

Huge love!

Var på premiären av sex and the city igår och jag kan inte säga annat än att den var underbar!
Jag hade väldigt höga förväntningar och var lite orolig över att jag skulle bli besviken, men det blev jag inte! Långt ifrån.
Den hade allt. Man fick skratta både skratta och gråta en skvätt. Tur att älsklingen satt bredvid mig och tröstade mig.
Stackarn, han var ganska ensam om att vara kille där. Det var bara han och typ 4 killar till i en fullsatt salong. Både jag och han blev stortokig på alla tjejer som pratade konstant och skrattade högre än allt.
Nu har jag fått sex and the city abstinens och känner att när lönen kommer så måste jag köpa resterande dvd:er.


Jag. gillar. inte. mitt. jobb.

Fy fan! Jag är så less..vettefan vad som är fel men helt plötsligt hatar jag mitt jobb. Jag har ångest på kvällarna för att jag vet att jag måste gå till jobbet kommande dag. Egentligen vet jag inte vad det är jag inte gillar? Jag trivs med dom flesta som jag jobbar med, man träffar nytt folk varje dag och dom flesta är dunder trevliga. Men ja..jag antar att jag inte gillar mina arbetstider..jobbar sex dagar i veckan och jag HATAR att jobba kvällar och helger. Det.suger.bajs.
Lite fritid vill man ju ha så man kan göra roliga saker.
Blir banne mig till att byta jobb efter sommaren, jag vill jobba på dagis<3, jag fullkomligt älskar småbarn! (vill dock inte ha några egna än på ett tag).
Blir nog även en utlandsresa i höst som det ser ut. Men vart och med vem är icke bestämt.
Men antagligen blir det väl med Magnus(den hemliga "M")..hoppas det iallafall, men han är ju så snål och jag vill åka på en lite lyxig resa ju:P Måste ta fram rådjurs ögonen och tjata lite :) jag har råd iallafall, men han är ju blott en fattig student!

Nu ska jag äta upp min friterade kyckling som jag köpte med mig från jobbet. Tragiskt att man köper man där när man är ledig egentligen, som om man inte äter där tillräckligt? Ris sju dagar i veckan, woho! Jag kommer se ut som en asiat innan sommaren är över...................