Skit kallt ju!:(

Jag måste ha typ världens kallaste lägenhet, elementen är uppvirdna på max men det är ändå skit kallt. Man måste nästan ha vantar på sig! Kanske borde börja sussa med långkalsonger?:D haha

Sitter och äter frukost nu och sen ska jag ner till mamma och chriss för chriss vill såklart göra massor av julgodis idag. Mer än hälften kommer garanterat ligga kvar till midsommar minst. Men hans önskan är min lag eftersom han gör så mycket för mig:)

Jag har någon konstig klåda över min kropp idag, vad kan det vara ? Mycket irriterande..klias till och med på huvudet, och NEJ det är inte löss, har redan kollat i spegeln och jag hittade inget mysko som inte ska finnas där :P

Oj är klockan 12 redan? Då kommer typ mina kusiner snart:S shiit...jag som ska dammsuga, OCH gå ner till mamma typ nu, fucking hell!

hörs!!


Mitt första julgransköp

That´s right, idag var jag iväg och köpte mitt livs första gran(vi brukar ha plast hos mamma). Men som tur är har min mor träffat en ordentlig karl vid namn Christoffer och han accepterade minnsan ingen plast gran.
Så idag åkte han och jag iväg och köpte den perfekta granen, Trodde faktiskt inte att det skulle vara så svårt att välja gran med det var det verkligen! Vi var väldigt noga.
Imorgon kommer kusinerna upp från dalarna. Dom träffar man inte ofta, blir väl MAX 2 ggr om året.
Så det blir trevligt värre.
Jobbigt att man måste städa hemma bara :P Har iaf lyckats gå iväg med all pant och tom glas från alla för fester vi har haft här. Sjukt skönt att få bort det. Fast man har ju såklart fyllt upp kylen igen med mera så till veckan måste man ju iväg och slänga den skiten. Men jag säger som rogga " men typ lätt värt det!".

Är stört trött just nu..det var jobbigt att trängas på stan idag..usch. Har sovit en stund men det hjälpte typ inte.

Hoppas att du gör mig pigg ikväll :)

Nu ska jag ner till min alldeles egna restaurang som man äter på varje dag. Restaurang Bergsgatan 2c, närmare bestämt hos mamma och chriss!

Pusss

Sjukt roligt:)

Blev riktigt lyckat i onsdags, jag niklas och rogge lagade mat hemma hos rogge, eller ja, JAG fick laga maten medan dom tramsade. Satt där och söp mellan 18-24 typ..sjukt roligt fast vi bara var tre stycken. Planerade sommaren och allt tok vi ska hitta på då. T.ex så ska vi köpa en husvagn som kommer bli kung!
Vi tog oss efter många om och men äntligen till o´learys, här har alla en minneslucka så ingen vet hur vi tog oss in för ingen betalade tydligen inträdet..mycket mysko!
Inne på krogen träffade man mycket roligt folk. Blev klöst på bröstet av ett cp som kallas Martin Haake:) inte vackert. Men han fick igen så det hette duga!
Rogge försvann såklart efter en mycket liten stund, han hade tydligen dragit till sin brorsa, varför är det ingen som vet.
Det blev en vild kväll men en vild bakfylla. USCH! Men idag mår man bra igen och är fit for fight. Nu är det bara att ladda inför juldagen och festen på marité. Underbart!

Nu har man äntligen bredband hemma också! Men mitt vanliga fungerar fortfarande inte så jag har fått ett mobilt bredband så länge..sjukt segt men det får duga så länge!

Idag blev det en sväng på stan med Danne, mycket trevligt fast han var lite gnällig över de långa köerna som vi fick stå i.
Ikväll blir det lungt, ska snart till pappa och käka middag. Sen blir det nog häng med Roggaaaa.

Yeah right

Att jag trodde att jag skulle vara nyker ända fram till juldagen. Bullshit :)
Fest ikväll!

see ya


Nya o´learys

Jao det blev en hyffsat lyckad kväll igår. För festen var rolig och nu är det kladd över hela min lägenhet! Måste alltså tillbringa min lördagskväll med att städa..Konstigt nog är jag inte bakis idag, hur ofta händer det? Typ aldrig. Men det är otroligt skönt!!
Ja det blev nya o´learys igår..tyckte inte att det var något speciellt..gamla är bättre nästan tycker jag. Men det var ett jävla drag när petter spelade. Tack till den snälla människan som lyfte upp mig så jag fick se något(medellängden på alla människor där inne måste ha vart ca 2 meter för jag såg inte ett dugg). Vet inte vem du var men det uppskattades:)
Tappade bort alla sköna människor från förfesten inne på krogen men istället träffade man lite nya sköna människor. Till min besvikelse stog mitt förflutna och hånflinade åt mig ett bra tag, mycket irriterade. Sköt dig själv människa!
Efter krogen hittade jag som tur var igen nicke och björn. Fick skjuts hem av gull-elin och sen blev det sömn...var så sjukt trött så jag visste inte vart jag skulle ta vägen..haha Somnade typ på 0.5 sekunder.

Vart tog Rogge vägen förresten ?

Nu blir det nog lungt fram till juldagen..då blir det fest igen med mina kusiner som kommer upp.
Sen kanske det blir funäsdalen till nyår? Det tål att tänkas på :)

Kämpigt liv

Har kommit fram till att det är fan jobbigare att vara arbetslös än att ha ett jobb. Igår låg man i sängen till 12 på natten..var uppe ca en timme och sen blev det sängen igen..sov till halv 12 idag..hmm det blir MYCKET sömn. Hade iaf trevligt sällskap ända tills imorse.
Det är hårt att leva som en partypingla! Blev såklart utgång i onsdags, blev  ganska vilt..haha och såklart är man med på alldeles för många vimmelbilder!
Ikväll blir det...utgång såklart! Vad hade du förväntat dig ?:)
Är fortfarande äckligt sliten sen i onsdags, har på något sätt gjort illa benet till tusen. Gör sjukt ont. Men efter ett par cider så är väl den smärtan ur världen.
Måste snart hem och städa lägenheten innan my guests kommer. Ligger kläder,pizza kartonger och mc donalds påsar överallt. Inte en vacker syn med andra ord!


Nu ska jag se till att det blir lite käk här hemma hos mor min. Här är alla bakis idag..utom jag då:)


Vi ses ute i dimman. PUSSS


Long time no see.

Tjenixen!
Längesen man skrev här..har hänt lite grann sen sist. Vet inte om jag har skrivit det förut men jag fick jobbet på krikelin..blev uppsagd därifrån för 2 veckor sen, skönt! Då slipper man idioten (nämner inga namn) hrm. Har även flyttat hemifrån. Bor nu i en tvåa på 57 kvadrat på frösön, typ 2 min från mamma. Haha
Har vart mycket festande på slutet. Grymt roligt. För förra helgen var det fest hos Haake med lite sköna människor och senare på kvällen blev det krogen.
I helgen som var blev det också utgång på lördagen. Och nu i helgen blir det nog kalajs både fredag och lördag. Blir en lite försenad inflyttningsfest på fredag och sen möjligtvis timbuktu på lördag.


Lite sköna bilder från festen hos Haake:)

Hare!