Ledighet och shopping

Oh vad skönt att vara ledig 2 hela dagar i streck! Underbart. Igår sov jag dock bort halva dagen så jag fick inte så mycket gjort. Gick en sväng på stan men hittade inget. Tok en fika med pappa som jag inte har träffat på hela sommaren.

Blev toksugen på nudlar igår kväll(det ska vara en speciell sort,superstarka, som bara finns på statoil typ. Jag gick dit och såg att nudel hyllan var tom. Jag förstog precis vad som hade hänt och ringde till Olle på en gång och frågade vart alla nudlar på statoil fanns. Fick såklart det svar jag hade väntat mig: " dom är hemma hos mig såklart". Som vanligt hade familjen Elmlund köpt upp hela lagret av dom godaste nudlarna! Jag fick alltså traska ner till herr Olle och köpa några paket av honom:)

Idag klev jag upp överraskande tidigt faktiskt. Halv tio. Åt frukost och sen begav jag och mamma oss in till stan för lite shopping och fika. Det var hur trevligt som helst. Köpte nya sängkläder,krukor,espresso kokare,en tekopp,en sjal,ett linne och lös te! Mamma köpte också massa saker men dom orkar jag ej räkna upp. Vi fikade på te huset och sen när vi var på väg hem från stan så köpte vi med oss kina mat hem. Gott!

Efter maten kom Tussen och hälsade på oss så då blev det fika igen. Och känner jag mig och mamma rätt så vankas det kvällsfika snart:) Mys dag! <3

Godnatt

Jag tänker på dig.

nattbad

jobbig dag som fan idag..slutade jobba för ungefär en timme sen!
Jag och stefan som jobbar i köket har nyss tagit ett nattbad, det var SVIN kallt! (för övrigt så var det mitt första dopp i år) Stefan blev riktigt förvånad över att jag bara slängde mig i vattnet, det hade han inte räknat med så nu har han lovat att jag ska få respekt i köket! Härligt!

Imorgon börjar jag jobba klockan 12..kommer nog sova till typ 11.15 och sen stressa som en gud, men lätt värt det för jag måste sova så mycket som möjligt inatt känner jag!

Godnatt!

explosion!

Vilken händelserik morgon det blev idag. Jag vaknade vid tio och klev faktiskt upp på en gång ist för att ligga och dra mig en timme. Direkt när jag klev upp gjorde jag frukost åt mig och mamma. Jag kokade ägg och skulle sätta på kaffepannan åt mamma..det var där det hela började. Jag satte på fel platta! Och ni vet sånna där "lock" man lägger över plattan för att det typ ska se finare ut? Ja iaf, det låg ett sånt lock på plattan som jag råkade sätta på, och på locket låg en tändare. Efter ca 5 min insåg jag att jag hade satt på fel platta så jag stängde av den och satte på den rätta. Tänkte inte alls på att tändaren låg där..när äggen hade kokat klart skulle jag lägga dom i kallvatten och då! BOOOM! Världens jävla explosion. Jag blev SKIT rädd och halv döv på vänster öra. Jag skrek som en liten flicka också så mamma och bror kom springandes och trodde att jag hade slagit ihjäl mig lr nåt. Men jag levde ju som tur va :)

Sedan slog jag huvudet i en skåplucka också men det va ju en annan historia..

Nu ska jag och mor på stan och kika lite, blir nog en fika också..sen ska jag jobba, börjar 14.00 idag det blir skönt!