Tvättidstjuven

Det är världens gråaste himmel ute..molnen är tunga och det ser ut som dom ligger på hustaken inne i stan..deprimerande eller mysigt? Det hade kunnat vart mysigt om min älskade Magnus hade legat inne med mig idag och tittat på film..men eftersom båda två måste jobba så måste jag nog säga att vädret idag är deprimerande.
Har tvättstugan ikväll också..gjorde ju inte dagen bättre. Jag skulle ha haft den i söndags men då var det någon sate som snodde min tvättid! Sånt borde straffas..men hur?! Grymt arg blev jag..hoppas det går bättre idag, måste verkligen tvätta.

Vem är du din tvättidstjuv..?

Jag och mina impulser

Jag har stora problem med mina shopping impulser..även fast jag har snuskigt lite pengar så kan jag helt enkelt inte sluta köpa saker..jag är sjukt beroende..det är nästan pinsamt. Vågar inte ens tala om för Magnus när jag har köpt nåt för då kommer han tycka att jag är hopplös och onödig!
Idag handlade jag igen..fick en "jag-ska-börja-träna-på-allvar-impuls" och då måste man väl såklart ha lite fina träningskläder? Egentligen behöver man ju inte det, ett par mjukis byxor och en schleten t-shirt duger ju absolut. Men allt blir roligare med nya saker/kläder..eller så inbillar jag mig bara..vad tror ni?
Nu sitter jag och funderar på om jag ska behålla kläderna eller om jag ska lämna tillbaka dom imorgon..(jag vet vad det lutar åt men vill inte yttra mig om det än).
Hoppas nu bara inte att min prins läser min blogg..

Lördagskvällen i bilder


Först middag, kyckling med potatisgratäng och rödvinssås. Mumsigt, men satan vad mätt jag blev..kunde knappt röra mig!

          
Bowlinghallen..Oväntat att jag skulle förlora? neeeeee...men det var sjukt roligt ändå:) Måste absolut göra det igen. Magnus säger att jag inte var så dålig som han hade förväntat sig men det säger han nog bara för att vara snäll!:)

Fortsatt mys med vin och Magnus Uggla hemma hos magnus. Vi tänkte gå på G3 och skaka lite rumpa men vi blev trötta och la oss och sov istället. Pensionäsrvarning på oss:)

Nikon

Wiiiiee!
Köpte en kamera idag. Äntligen! Har saknat en länge men jag har liksom aldrig kommit till skott att köpa en. Men med lite press från älsklingen så blev det äntligen en Nikon S210. En rosa såklart. Den måste ju passa ihop med mobilen och iPoden ;)
Vi kom ju på att vi måste dokumentera vårat liv tillsammans ifall det kommer hålla länge mellan oss. Kul grej:)
Synd att jag inte köpte kameran igår bara..Magnus hoppade ju tandemhopp idag och det hade man ju velat haft på bild. Men dom filmade ju medan han hoppade så vi får ju en film hem sen, och en film är ju roligare än en bild!

Nu blir det snart matlagning och lite vin. Senare ikväll är det bowling på schemat (hjälp!) jag har aldrig bowlat. Magnus kommer garanterat få sig ett gott skratt.

Pussssss

Magnus Hägglund i mitt hjärta.