100 dagar

Ikväll vankas det partaj. Nu är det 100 dagar kvar till studenten.
Det kommer bli så roligt ikväll! Först blir det middag hos malin och sen ska vi till Benny och sedan blir det seven.
Idag var jag MODIG vill jag lova, jag fick en impuls igår och gick och beställde klipptid, idag klippte jag lugg. Det har jag inte haft sedan dagis, vet inte riktigt vad jag tycker, känns ovant. Får väl se vad älsklingen säger :)

Nu ska jag tvätta håret och sen bär det av upp till Malin.
Vi ses ikväll!

7 dagar kvar..

..till 100-dagars. Är riktigt peppad nu faktsikt, trodde först att 100-dagars skulle vara i mars någon gång och när jag fick reda på att det är den 28:e februari så blev jag först lite besviken och stressad, trodde inte att jag skulle hinna bli sugen osv. Men fel hade jag och tar var väl det. Längtar! Det blir förfest hos benny med klasskompisarna och sedan bär det av till Seven( det suger ganska hårt att vi inte fick biljetter till olearys men seven får duga) Alla i min klass har praktik dagen efter, undra hur många som kommer orka gå på den? Jag funderar på att ta ledigt lr något, min bakfylla är ganska känd(spyr hela dagen osv) USCH.
Kul ska det bli, eller hur Malin?!


Drinkar

Stockholm

Stockholms resan blev väldigt lyckad, över förväntningarna faktiskt!
Vi gick på stan och shoppade hela dagarna och på kvällarna gick vi på restaurang och åt god mat och sen åkte vi till hotellet och tog det lungt.
Jag hittade 5 klänningar som jag köpte, 4st på gina tricot och 1 på vero moda. Fin fina var dom!
Köpte även ett par fornarnia(flirt) jeans,strumpbyxor, over-knee strumpor,4 halsband, ett armband, en kofta, ett par skor(skinn stövlar), en kofta till mamma och lite annat smått och gott.
Gosh vad mycket saker man fick för lite pengar! Underbart.
Hotellen var superfina, bodde på ett ute på lidingö och ett ute i skärholmen. Loves hotellfrukost! (det bästa med praktiken är att man får äta hotellfrukost varje morgon när man kommer dit!)

Börjar praktiken på Gamla Teatern imorgon, spännande!

Fyndade ett par shorts idag på JC rean, hade spanat in dom redan i somras men var inte helt säker på dom, nu kostade dom vara 49:- så då slog jag till, sista slantarna dessutom. Dom behöver visserligen sys om lite grann, både in och upp, men då har jag ju något att pyssla med ikväll när älsklingen jobbar.

Jag måste städa ikväll också, jobbigt! Men ibland när man väl har kommit igång med städningen så är det ganska roligt, iaf när det är jätte stökigt och man ser vilken skillnad det blir.
  Tack för resan älskling, det var absolut den bästa presenten! Jag älskar dig.      

Flames turn to..

..dust.

Tårta

Imorgon bär det av till stockholm, en mycket efterlängtad resa! Det är även min födelsedag imorgon och det firas med restaurang besök och mys på hotellet! Tyvärr får jag ingen tårta imorgon men jag har bakat en choklad tårta som vi ska äta idag, hoppas att den blir god. Men som tur är så är jag inte så kinkig över att jag inte får något riktigt kalas imorgon, det vägs ju upp av timmar av shopping och mys med Kim. Det kommer bli så mysigt! Kanske borde tala om att det är älskling som bjuder mig på den här resan, han är för underbar! Hade nog inte kunnat få en bättre present. Underbart!
Jag förväntar mig att hitta massor av fin fina klänningar där nere, här hemma finns ju inga. Siktar även på att hitta ett par jeans som ska sitta som handen i handsken, Perfekt med andra ord.
Nu ska jag göra klart "tårtan". Ååh vad jag längtar tills imorgon, det kommer bli en sömnlös natt tror jag, vi ska ju ändå kliva upp halv 5 imorgon bitti så.




Tårta