Vi kokar soppa på Therese

Det var ju inte farligt alls att vara kvar i stan när alla drog till vemdalen. Är faktiskt glad att jag inte spenderade tusenlappar på att åka dit. Hade trevligt här i stan istället. Jag trodde faktiskt att jag skulle sitta hemma och deppa och vara avundsjuk när alla hade åkt ifrån mig, men icke!
Blev en liten utgång i fredags, ingen höjdar krogsväng men det var bättre än att sitta hemma.
I lördags sov jag nästan hela dagen, vid 18 tiden gick jag ner till mamma och åt räkor och tittade på The mexican. Grymt bra film måste jag säga, Brad Pitt har nog aldrig sett bättre ut.
Igår var jag på min kusins dop, efteråt var det fika och massa prat med släktingar. Trevligt!
Sen jobbade jag några timmar och efter jobbet gick jag till M och spelade 8-bitars,åt våfflor och tittade på skräckis.

Kom nyss in efter en runda runt berget med Mattias och Martin,  herregud vilka skumma samtalsämnen vi har.
Nu ska jag slänga mig i duschen och sen mysa i soffan till det mörka mulna vädret( ser snart ut som det kommer en mysig regnskur).
Sen kommer M och leker med mig efter fotbollen.

image99

Att hitta "den rätte"

Hur många gånger har man inte trott att man har hittat den rätte? Jag har iallafall trott det 2 gånger.
Nu har jag helt tappat tron på att det ska finnas någon som är helt rätt. Människor förändras ju ständigt och man växer ifrån varandra.
Okej den kan finnas en som är rätt för stunden, eller ja några år eller så. Men jag tror inte på evig kärlek. Man känner nästan ingen längre som har föräldrar som bor ihop. Och när man ser på far/mor föräldrar, vad ser man då? Jo, ett gammalt par som bara är med varandra av gammal vana. Dom pussas aldrig, dom håller inte varandra i handen, vissa sover inte ens i samma sovrum längre. Det är ju bara tagiskt, varför ska man då vara tillsammans för? Det finns inget bättre än att vara kär och det vill man helst vara hela tiden. Om man är i ett förhållande och känslorna försvinner, då är det väl bättre att gå vidare och hitta någon annan som man mår bra av att vara med.

"Den rätte" finns inte.

image98

vad tycker ni?


Min mage är utländsk

Jag satt nyss ute på balkongen och solade lite. När jag satt där ute tyckte jag inte att jag fick någon färg.
När jag sedan kom in så upptäckte jag till min fasa att min mage typ var svart och resten av kroppen vit. Hur kommer det sig? Varför blir inte armarna också bruna?
Det ser ju inte friskt ut att bara vara brun på magen och sen vit på resten av kroppen.
Min mage kanske kommer från ett annat land än resten av mig?

image97

Okej här syns det inte så bra, är brunare i verkligheten men kameran gillar mig inte.
Lite roligt ändå att man är så brun i mitten av april..solarium kallas det. Fast nu när man är fattigare än en flykting så får man passa på att sola ute på balkongen.

Fiskmåsattacken

Idag blev jag sådär super mega osäker på om det var måndag eller tisdag igen, hade verkligen ingen aning alls vilken dag det var även fast jag tänkte efter ordentligt, blev tvungen att fråga Anja och blev lite dumförklarad:)
Kom iallafall fram till att det var måndag.
Efter jobbet mötte jag upp anja och richard, vi gick på mc donalds och köpte glass och lite annat. Gick sedan ner till badhusparken och solade. Det blåste lite kallt där nere så jag stannade inte så länge, kom dessutom på att jag hade lovat Mattias att vi skulle gå runt berget idag. Kul med mina mongolid skavsår på hälarna, mattias klär väl bli tvungen att bära mig på ryggen halva vägen..

Haha just ja, när vi satt i badhusparken så började richard kasta strips till alla idiot måsar som fanns där, han kastade dom såklart typ en halvmeter ifrån där vi satt så varenda fågeljävel kom och attackerade oss. Richard var även så vänlig att han kastade strips på mig så dom hamnade i knät, som tur var vågade inte dom små äcklen komma så nära mig så jag klarade mig utan att få ögonen ur klösta. Puh!

Helgen var bra. Blev en liten utgång i fredags med M. I lördags åt jag middag hos pappa pch umgicks lite med han, träffar han så sällan. Mycket trevligt var det. Senare på kvällen tittade jag på film med M och igår var jag också med han.

På torsdag drar alla töntar upp till vemdalen för att ha tråkigt, själv är man för tuff för det så jag stannar in the city. Muhaha..(avundsjuk? jag ? neee...)


Det här med el..

Mhm jag fick världens dyraste elräkning igår..chriss som bodde här innan sa att hans elräkning brukar ligga på ca 300/kvartalet..min förra räkning låg på 550 och jag tyckte det var skit mycket..men räkningen jag fick igår slog ju rekordet..743 kr! hur är det möjligt ?! jag är ju knappt hemma nåt ju. Aja som tur var så hade man ju lagt undan 700 kr till elräkningen så det är väl inget som känns egentligen..tur man tänker framåt och planerar ibland.

Apropå el. Imorse på jobbet när jag höll på att dammsuga och kockarna lagade mat osv så gick strömmen, det blev helt kolsvart och ingen visste vad som hade hänt. Vi blev sjukt stressade och Lotta höll typ på att bryta ihop. Några minuter senare kommer Jerry och säger att det är några snubbar som håller på och fixar något så dom var tvungen att stänga av strömmen i några minuter..typ 4. haha där fick man panik helt i onödan.

December och Juli i April

Vad säger man om detta väder? Det snöade nyss konstant i en vecka och det var verkligen vinter ute, veckan innan var det vår och jätte varmt och skönt. Nu är det samma soliga väder igen, fast ännu varmare, satt nyss ute på balkongen och halvsov i solen..skit varmt! Man kunde till och med sitta i bikini övderdel och byxor utan att frysa. Råkade somna till en sekund också men vaknade fort som ögat när det rasade ner snö från taket och jag trodde att det skulle rasa rakt ner på mig! Var dock långt ifrån att det skulle hamna på mig men man vet ju aldrig..

Är trött idag, var uppe alldeles för länge inatt och spelade gta med daniel..och talesättet stämmer verkligen, ska man få något gjort så får man göra det själv, daniel klarade fan inte ett enda uppdrag så jag fick såklart göra det själv. Tur att man är så grym..hm..alla våra pengar tog slut för att daniel drunknade hela tiden så vi blev tvungen att betala sjukhusräkningar. Jag säger då det...

Nu blir det en dusch och en kopp kaffe, måste piggna till. Kanske borde ta en promenad..

För att få en dejt krävs en annan dejt

Tänk att jag tror det är så!
Ni vet dom kvällar man sitter hemma och inte gör något, man har inga planer , man sitter bara framför tv:n. Dom kvällarna hör ju ingen av sig och frågar om man vill hitta på något och man känner sig ensammast i hela världen typ. Men sen finns det ju dom kvällarna då man har bestämt att man ska umgås med någon. Då får man helt plötsligt massor med sms från olika personer som vill umgås, bara för att man redan har planer.
Varför är det så?
Det vore ju mycket bättre om folk hörde av sig när man satt ensam hemma och tyckte synd om sig själv.
Men man ska väl inte klaga, ibland behöver man väl bara själv också fastän man inte inser det själv.

Om mammor

Jag tror inte att min mamma är som andra mammor..för det första så beter hon sig som ett barn väldigt ofta, pratar som ett barn och flummar runt och vet inte vad hon håller på med (hon är som mig med andra ord).
För det andra så är hennes pojkvän 14 år yngre än hon själv, det är inte så vanligt? Skiljer bara 9 år mellan hennes pojkvän och mig. Haha
För det tredje..mor och hennes karl, min granne och en tjej till var i Barcelona i helgen. Mamma ville såklart berätta allt dom hade gjort så hon kom upp till mig och fikade igår kväll..dom hade festat typ hela tiden och vart på ungefär alla uteställen som fanns. Dom hade även vart på strippklubb....

skulle din mamma gå på strippklubb?

Min mamma är en aning annorlunda men jag älskar henne och skulle aldrig få för mig att skämmas över henne som så många andra gör över sina mammor.
Många säger att jag och mamma liknar Rory och Loralai Gilmore i Gilmore girls..det kanske stämmer en aning?

Älskar dig mamma.

Mardrömmar och verkliga drömmar

Huvva hade ingen roligt natt inatt..den var jobbig..drömde konstiga och obehagliga saker, var mörkrädd, hörde konstiga ljud och hade ont i magen..vad kan detta bero på?
Är riktigt trött nu faktiskt..har jobbat sen solat(underbart skönt, somnade nästan) har precis duschat och ska nu städa lite i badummet och sen kanske det blir en powernap..frågan är om man vågar somna, kanske fortsätter drömma hemska saker.
Nu när jag tänker efter så drömde jag konstiga saker igår natt också..drömde bland annat att ett ex bröt sig in hos mig mitt i natten när jag sov, kändes läskigt verkligt..
Ibland kan jag drömma saker eller ja, jag vet inte om det har hänt på riktigt, "drömmen" är så verklig att de jag drömmer måste ha hänt i verkligheten..eller så har det hänt på riktigt men jag kanske inte minns det så bra så jag får för mig att jag bara har drömt det.

Brukar det bli så för er?

Magkänslan igen?

Häromdagen så blev jag as sugen att se Åter till cold montain, kanon bra film. Och gissa vilken film som går på tv idag ? Precis! Men på vilken kanal? Jo nian! Ser det ut som att jag har idiot nian eller ?! Min vanliga tur..
Det är inte mycket som går bra nu för tiden..


Du gör mig så less.

Jag har hummersås på min tröja

Bluuuää..känner mig schleten dag..måste-sluta-förtära-alkohol...haha näärå..som om det skulle hända. Alltså inte för att jag drack igår men jagär sliten ändån..alkoholen får endast komma ner i min kropp på helgen,söndagar räknas inte, det är en vilodag och ingen fest dag.
I övrigt så har jag en skvätt hummersås på min tröja, det går vilt till när jag lagar mat ska ni veta. Huhu!
Jag har även börjat känna mig ganska fett handikappad i köket..kan inte laga mat längre, kunde förut men nu när jag äter på jobben varje dag så har jag tappat förmågan att föda mig själv. Kan knappt koke peran längre..


...man kanske borde gifta sig med en kock?


image95


Whatta hell! Här har jag suttit och väntat i 2 timmar på att 2 1/2 män ska börja och vad gör jag? jo jag missar halva programmet..damn me and my memory..aja får väl kika på det inatt då, på nåt konstigt sätt är det faktiskt bättre på natten..
Lööv.

galet

Hoho vad skoj det var igår..förfest hos mattias och sen blev det o´learys..för mig men inte för grabbarna, dom fick inte komma in..hihi
Vaknade helt otroligt klockan åtta imorse..då kom jag och min nyfunne  vän Thuresson på den super braiga idén att vi skulle ta ut sängen på balkongen eftersom det var kanonväder ute, sagt och gjort, vi låg där i solen till klockan tre på eftermiddan..det var så jävla varmt så man kunde knappt ha täcke på sig, uuur skönt :)
Var knappt bakis idag heller, blir fan inte alls lika bakis nu som förrut, hur bra är inte det?!
Nu ska jag se på flightplan och sen snutta kudden typ.

Hedda!

No!!

upptäckte nyss vilket stort jävla misstag jag gjorde i torsdags..damn me!


..det är frågan

Att festa eller inte festa..



Att se på film eller inte se på film..



Att äta hamburgare eller inte äta hamburgare..



Att dissa eller inte dissa..



..det är frågan :)

Det tar ett tag att återhämta sig

Idag känner jag mig fortfarande trött och seg sedan torsdagens bravader. Drack dock inte mycket alls och jag var knappt bakis igår, hade pytte lite ont i huvudet bara. Men seg som fan är jag. Hade iallafall myskväll med Mattias igår, åt tacos och tittade på komedi serier och någon film som gick på tv.
Haha måste berätta en lite kul grej som hände på G3 i torsdags..jag och anja bestämde att vi skulle gå ut och ragga gratis drinkar för en gångs skull, vi tänkte att vi behövde det. Sagt och gjort. Man står där i baren och det kommer fram en snubbe som säkert är 30 bast..ganska tjöck. Lollo kommer också fram till oss. Från ingenstans får jag för mig att säga till killen att jag och Lollo är tvåäggstvillingar, konstigt nog så går han på det(vi är inte ett dugg lika) och tycker såklart att han är kung som har raggat upp ett tvillingpar. Han köper shotar åt oss och vi pyser därifrån.
Lite senare i samma bar kommer han fram igen, då har han med sig sin norska tjocka vän som säkert var 40 bast. Han presenterar norsken för mig och norsken vill bjuda på något att dricka..det är jätte mycket folk i baren och han orkar inte stå och vänta. Han ger mig en papperslapp och jag tror att det är en 50-lapp..sedan går han därifrån. Efter någon minut tittar jag ner i näven och ser att det är 500 kr han har gett mig..haha galen gubbe? Skulle jag köpa världens dyraste drink eller?:) aja..det är inte alltid man går 500 kr plus av att gå på krogen.
Nu har jag råd att betala tillbaka min skuld! Wohoo..

Idag vet jag inte vad som händer..kanske ska jobba, vet inte än..nu blir det iallafall frukost!
Pusss

Galgar i ögonen!

hahah sjukaste kvällen på länge alltså..Har umgåtts med mattias ikväll. Han är fan inte frisk på många ställen han inte!
Vi har suttit och "skjutit" ett gummiband på varandra läskigt länge, vi verkade inte få nog av det. Men till slut gav vi upp för gummibandet hamnade för långt bort så ingen orkade hämta det.
När han var på väg hem så började han stjäla mina saker i smyg. Jag upptäckte honom med att han hade mitt diadem runt halsen och tvingade honom att tömma fickorna. Då kom även mitt läppglans och min ring fram..samt min internet dosa till banken.
Sen när vi stod vid ytterdörren och skulle säga hejdå så tar han tag i mig och rycker upp garderobsdörren och kastar in mig så jag får tusen galgar i ögonen och ramlar till sist ner på golvet i garderoben, får sitta där inne ett tag eftersom han står och håller för dörren på utsidan.
Vi brottades lite och han höll på att dra världens vurpa i köket.
Behöver jag säga att jag är svettig och behöver en dusch?:)

Kvällens kommentar:
- Kan du vara lite social och ta av dig kläderna?

Klagjocke nummer 1

Underbart fin dag idag, typ sommar, iallafall på min balkong, skit varmt och skönt!
Det var väl ungefär det enda som var bra idag. 
Tjejen som jag jobbar med gick mig fan på nerverna idag, enligt henne är det tydligen endast hon som kan allt och är bäst  på allt, alla andra är värdelösa, så lät det iallafall på henne idag. Klagjocke!
Till slut rann droppen över bägaren, jag fick typ ett utbrott och sa precis vad jag kände till henne. Det lät ungefär så här:
- Har du mens den här veckan eller?
 Det var fan ett jävla gnäll på dig idag, du ska inte tro att du gör allt så jävla bra själv för det gör du inte!
  Om du har något att säga till någon kan du säga det med ett lite roligare tonläge än det du har använt idag.

Hon fortsatte såklart att käfta emot. Tur att hon är ledig imorgon så jag slipper henne ett tag. Då får jag jobba med maria, hon är iallafall en gladskit så henne hyllar vi.
Hatar griniga människor, om det är något som stör en så behöver man inte låta det gå ut över alla på jobbet. Man kan ju faktiskt fejka ett bra humör:)

Nu ska jag samla barnpoäng, ska ner till mamma och snika middag.(har ju lite vuxenångest nu för tiden, saknar barndomen, så jag samlar barnpoäng ist för vuxenpoäng)